Dipòsits
de Gasoil

Dipòsits per a calefacció nous i de segona mà homologats

El dipòsit és un element important a la instal·lació de gasoil per a calefacció de la teva llar.

És el lloc on s’emmagatzema el combustible que usarà la caldera i has de triar tant el tipus de dipòsit com el lloc on el situaràs.

En aquesta ocasió expliquem quins materials es poden triar.

Demani’ns pressupost

 

Venda de depòsits de gasoil

Si vostè necessita canviar de dipòsit disposem de la major oferta per a vostè en dipòsits homologats, nous o d’ocasió.

descarga gasoil calefaccion
cambi de déposit
cambi de depòsit gasoil d'ocasió

Dipòsits homologats

La normativa exigeix que els dipòsits estiguin homologats. Tots els nostres dipòsits compten amb l’homologació corresponent, Evitant d’aquesta manera el posterior procés d’homologació.

Quan el dipòsit no consta de doble paret s’ha d’adquirir una cubeta, una espècie de bassa que envolta el dipòsit i que serveix per a la recollida del combustible en cas de trencament.

Diferents tipus de dipòsits
segons necessitats

Acer galvanitzat, polietilè d'alta densitat (HDPE) i plàstic reforçat amb fibra de vidre

La diferència fonamental entre els diferents tipus de dipòsits està en el material de fabricació. Actualment, els materials més habituals són tres: l’acer galvanitzat, el polietilè d’alta densitat (HDPE) i el plàstic reforçat amb fibra de vidre.

El dipòsit de polietilè és el més demandat, ja que, encara que és igualment resistent, és més lleuger i econòmic. Té una durabilitat menor que el d’acer, però manté les propietats del combustible i evita que traspassi l’olor de gasoil. Existeixen també dipòsits de plàstic fabricats en una sola peça molt resistent a cops i que emmagatzemen fins a 3.000 litres de gasoil per a calefacció, la millor opció per a una caldera petita o poc consum.

Diferents tipus de depòsits de gasoil
deposit-gasoil-polietilè
deposit-gasoil-metalic

El dipòsit d’acer galvanitzat pot ser de paret simple o doble, però en tot cas és més robust i menys manejable que el de polietilè. Encara que té un preu més alt, proporciona una major durabilitat a causa de la resistència de l’acer a la corrosió produïda pel combustible. Aquest dipòsit té un recobriment, que impedeix que es noti l’olor de gasoil i redueix al màxim les pèrdues per evaporació.

El dipòsit de plàstic reforçat sol tenir un preu elevat, i és menys comú. Segons el nostre pressupost podrem triar el que millor s’adapti a nosaltres, però tots ells són materials molt segurs.

Tots dos són bastant lleugers i fàcils de transportar i instal·lar, i a més no requereixen manteniment. I la seva forma compacta és ideal per a economitzar espai i són la millor solució per a espais de baixa altura com a soterranis o garatges

Dipòsits de gasoil (Pressupost)

Si desitja un pressupost personalitzat sobre el canvi del seu dipòsit de gasoil, per un adaptat a la normativa vigent, es pot posar en contacte amb nosaltres i amb molt de gust passarem per casa seva i realitzarem el pressupost.