Quisom-gasoilscruella-Sabadell

Qui Som?

El nostre negoci té les seves arrels en l’any 1944 quan el nostre avi comença amb la venda de carbó i llenya, després arribarien el petroli i més tard, per requeriments de mercat, el gasoil de calefacción.

Tot això des de la nostra botiga situada a la Creu Alta de Sabadell, coneguda com la botiga de la via, on es generaven llargues cues per adquirir el petroli que utilitzaven les estufes a la majoria de llars.

latenda-gasoilscruella

El negoci creix i l’any 1991 s’adquireix el primer camió cisterna, implantant amb ell la distribució de gasoil a domicili.
En l’Any 1996, l’empresa obre un centre de distribució a la Zona Industrial de Castellar del Vallès.

Condicionant la nostra base amb el sistema de filtratge VIKING 3F + SIST. HIDROSORB i amb el nou servei de Filtratge A Domicili avui dia podem dir que …….Servim Servei

Contactar

La informació que ens facilites serà tractada per Gasoils Cruella, S.L., responsable del web, per tal de tractar les teves dades per atendre la seva sol·licitud. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. La legitimació s’obté mitjançant el consentiment per part de l’interessat. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Podràs exercir els teus drets a info@gasoilscruella.com