Assecador professional deluxe iònic 2300W

Ref: 36042

Preu: 53€

Característiques

Aquest avançat assecador de cabell incorpora la darrera tecnologia en el seu disseny. Compta amb una potent motorització AC de 2300W que, malgrat el seu rendiment superior, funciona de manera sorprenentment silenciosa. Ofereix tres nivells d’ajust de potència, des d’alt fins a baix, per adaptar-se a les teves necessitats específiques. A més, pots seleccionar entre dues velocitats d’aire, ja sigui un corrent d’aire més fort o un més suau.

La funció iònica, amb protecció ultrareforcada, no només deixarà el teu cabell suau, sinó que també li donarà un brillantor excepcional. Si desitges fixar el teu pentinat o refrescar el cabell sense causar dany, pots aprofitar la funció d’aire fred. L’assecador ve complet amb dos concentradors d’aire i un difusor per augmentar el volum del teu cabell.

Facilitant-ne l’ús, la reixeta posterior està dissenyada per prevenir enredos. A més, pots penjar l’assecador de cabell gràcies al seu pràctic ganxo de goma. Amb la seva capacitat per evitar l’encrespament i deixar el cabell notablement suau, aquest assecador és també reconegut pel seu funcionament més silenciós i la reducció de vibracions, evitant sorolls aguts.

Dades Tècniques

Color: Gris metàl·lic
Embalatge: Caixa de color
Potència: 2300 W
Voltatge: 230 V
Material: PC (policarbonat)
Velocitats: 3 temperatures / 2 potències
Funció iònica: Sí
Motor AC: Sí
Pes: 0,55 kg