Casserola inducció pedra supreme 36CM

Ref: 33925

Preu: 40€

Característiques

Casserola d’Alumini de Gran GruixLa Casserola d’Alumini de Gran Gruix és una eina culinària excepcional per a la vostra cuina.
Amb el seu cos d’alumini de gran gruix i una sèrie de característiques avançades, us permetrà cuinar amb facilitat i qualitat.

A continuació, us presentem les seves característiques principals:
– Cos d’Alumini de Gran Gruix: El cos de la cassola és d’aluminide gran gruix, proporcionant durabilitat i excel·lent conductivitat tèrmica.
– Base d’Inducció Full Induction: Amb la seva base d’inducció Full Induction, podeu cuinar de manera eficient en una àmplia gamma de cuines.
– Recobriment Antiadherent PEDRA MARBRE d’Alta Qualitat, Sense PFOA: La cassola disposa d’un recobriment antiadherent PEDRA MARBRE d’alta qualitat, que és lliure de PFOA, per a una cuina saludable i sense adherència.
– Anses amb Doble Acabat, Baquelita i Silicona: Les anses de la cassola tenen un doble acabat en baquelita i silicona, assegurant una presa còmoda i segura.
– Tapa de vidre Amb Fil de Silicona: La tapa de vidre està recoberta per un fil de silicona que permet veure el procés de cocció mentre manté els sabors i la calor a l’interior.

Aquesta Casserola d’Alumini de Gran Gruix és una peça essencial per a la vostra cuina. Us ajudarà a cuinar amb precisió i eficàcia, i el seu recobriment antiadherent facilitarà la neteja. Aprofiteu la seva qualitat i funcionalitat per a una cuina més rica i variada.

Dades Tècniques

*EAN 8425160339258
Unitat de l’envàs 1
Embalatge Caixa color
Material Alumini
Inducció total Si
Capacitat 7,2 L
Ansa Baquelita / Silicona
Superfície Antiadherent PEDRA MARBRE
Pes 3,62 Kg
Altura 80 mm
Diàmetre 360 mm