Casserola inducció pedra SUPREME 40 CM

Ref: 33918

Preu: 47€

Característiques

La Casserola d’Aluminide Gran Gruix amb Inducció Full Induction és una peça essencial per a la cuina.
Amb el seu cos d’alumini de gran gruix i un conjunt de característiques avançades, us permetrà cuinar amb eficàcia i qualitat.

A continuació, us presentem les seves característiques principals:
– Cos d’Alumini de Gran Gruix: El cos de la cassola és d’alumini de gran gruix, proporcionant durabilitat i excel·lent conductivitat tèrmica.
– Recobriment Antiadherent PEDRA MARBRE d’Alta Qualitat, Sense PFOA: La cassola disposa d’un recobriment antiadherent PEDRA MARBRE d’alta qualitat, que és lliure de PFOA, per a una cuina saludable i sense adherència.
– Ases amb Doble Acabat, Baquelita i Silicona: Les anses de la cassola tenen un doble acabat en baquelita i silicona, assegurant una presa còmoda i segura.
– Tapa de vidre Amb Fil de Silicona: La tapa devidre està recoberta per un fil de silicona que permet veure el procés de cocció mentre manté els sabors i la calor a l’interior.

Aquesta Casserola d’Alumini de Gran Gruix amb Inducció és una peça essencial per a la vostra cuina. Us ajudarà a cuinar amb precisió i eficàcia, i el seu recobriment antiadherent facilitarà la neteja. Aprofiteu la seva qualitat i funcionalitat per a una cuina més rica i variada.

Dades Tècniques

EAN 8425160339180
Unitat de l’envàs 1
Embalatge Caixa color
Material Alumini fos
Inducció total Si
Capacitat 9,0 L
Ansa Baquelita / Silicona
Superfície Antiadherent de PEDRA MARBRE
Pes 4,23 Kg
Altura 80 mm
Diàmetre 400 mm