Microones Grill inox 700 W 20 L

Ref: 33765

Preu: 125€

Característiques

Aquest microones amb grill de 700 W de potència és una eina versàtil per a la vostra cuina. Amb un disseny elegant i funcionalitats avançades, us permetrà cuinar i gratinar amb facilitat. A continuació, us presentem les seves característiques principals:

– Cossos Interior d’Acer d’Alta Qualitat i Acabat Exterior Inoxidable: L’interior d’acer d’alta qualitat i l’acabat exterior inoxidable ofereixen durabilitat i estil.
– Funció Grill per a Gratinats Perfectes: Aquest microones disposa d’una funció grill que us permet obtenir gratinats perfectes i deliciosos.
– Reixeta Elevadora per a Gratinats: Inclou una reixeta elevadora especial per a gratinar, facilitant-ne el procés.
– Capacitat Interior de 20 Litres: Amb una capacitat interior de 20 litres, aquest microones, grill us permet cuinar i gratinar una varietat d’aliments.
– Regulador de Potència amb 5 Nivells + Descongelació + Grill amb Tres Combinacions de Potència + Grill Sol: Teniu un control complet amb 5 nivells de potència, funció de descongelació i diverses opcions de grill.
– Temporitzador Fins a 35 Minuts: El temporitzador us permet controlar el temps de cocció i gratinat fins a 35 minuts, garantint resultats òptims.
– Porta de Seguretat Anti-Calor amb Cambra d’Aire Interior: La porta de seguretat anti-calor disposa d’una cambra d’aire interior per a una major seguretat.
– Plat Giratori de Cristall, Fàcilment Extraïble: El plat giratori de cristall us ajuda a cuinar i gratinar els aliments de manera uniforme i és fàcilment extraïble per a una neteja senzilla.

Aquest microones amb grill és una opció excepcional per a la vostra cuina. Us permetrà cuinar i gratinar amb facilitat i precisió. Aprofiteu-ne les característiques avançades per a una experiència culinària més rica i variada.

Dades Tècniques

*EAN 8425160337650
Unitat de l’envàs 1
Color *Inox
Embalatge Caixa de color
Potència 700 W
Voltatge 230 V
Grandària Gran
Dimensions *439mm (ample) / *258mm (alt) / *340mm (profunditat) Capacitat 20 Litres
Material Acer inoxidable
Potes antilliscants Sí
Velocitats 6
Programable temporitzador Si
Pes 11,8 kg.