Microones inox 700 W 20 L

Ref: 33764

Preu: 113€

Característiques

Aquest microones de 700 W de potència és l’aparell perfecte per a la vostra cuina. Amb un disseny elegant i funcionalitats avançades, us ajudarà a preparar menjars ràpids i deliciosos. A continuació, us presentem les seves característiques principals:

– Cossos Interior d’Acer d’Alta Qualitat i Acabat Exterior Inoxidable: L’interior d’acer d’alta qualitat i l’acabat exterior inoxidable ofereixen durabilitat i estil.
– Capacitat Interior de 20 Litres: Aquest microones té una capacitat interior generosa de 20 litres, ideal per escalfar i cuinar una varietat d’aliments.
– Regulador de Potència amb 5 Nivells + Descongelació: Podeu ajustar la potència amb 5 nivells diferents i compteu amb una funció de descongelació per a una cocció precisa.
– Temporitzador Fins a 35 Minuts: El temporitzador us permet controlar el temps de cocció fins a 35 minuts, garantint resultats òptims.
– Porta de Seguretat Anti-Calor amb Cambra d’Aire Interior: La porta de seguretat anticalor disposa d’una cambra d’aire interior per a una major seguretat.
– Plat Giratori de Cristall, Fàcilment Extraïble: El plat giratori de cristall us ajuda a cuinar els aliments de manera uniforme i és fàcilment extraïble per a una neteja senzilla.
-Microones de 700 W amb Acabat Elegant en Inox: Aquest microones de 700 W té un acabat elegant en inox que s’integrarà perfectament a la vostra cuina.

Aquest microones és una opció versàtil i eficient per a la vostra cuina. Us permetrà escalfar, descongelar i cuinar de manera ràpida i senzilla. Aprofiteu les seves característiques avançades i afegiu comoditat a la vostra rutina culinària.

Dades Tècniques

EAN 8425160337643
Unitat de l’envàs 1
Color Inox
Embalatge Caixa de color
Potència 700 W
Voltatge 230 V
Dimensions 439mm (ample) / 258mm (alt) / 340mm (profunditat) Capacitat 20 Litres
Material Acer inox
Potes antilliscants Sí
Velocitats 6
Programable temporitzador Si
Pes 11,8 kg.