Olla de pressió superràpida 6 litres

Ref: 34381

Preu: 52€

Característiques

Olla de Pressió Superràpida Supreme de 6 Litres: Estalvia Temps i Energia
L’Olla de Pressió Superràpida Supreme de 6 litres és una inversió culinària excel·lent. Fabricada en acer inoxidable altament resistent al desgast, aquesta olla us permetrà cuinar més ràpidament i amb eficiència energètica. A continuació, us detallem les seves característiques principals:

– Fabricat en Acer Inoxidable Resistent al Desgast: L’olla està fabricada amb acer inoxidable de gran qualitat, assegurant durabilitat i resistència al desgast.
– Compatibilitat amb Tots Tipus de Fogons, Incloent-hi Inducció: Podeu utilitzar aquesta olla a pressió amb tota mena de cuines, incloent-hi les d’inducció.
– Pressió de Cocció de 90 KPA: Amb una pressió de cocció de 90 KPA, aconseguireu resultats de cocció més ràpids sense comprometre la qualitat dels vostres plats.
– Indicador de Pressió i Vàlvula de Seguretat: L’olla compta amb un indicador de pressió i una vàlvula de seguretat per garantir una cocció segura i precisa.

L’Olla de Pressió Superràpida Supreme de 6 litres és la vostra aliada per estalviar temps i energia a la cuina. Cuineu plats deliciosos en menys temps i amb la garantia de qualitat d’aquesta olla fiable.

Dades Tècniques

EAN 8425160343811
Unitat de l’envàs 1
Color Acer inoxidable
Embalatge Caixa color
Tipus Superràpida
Material Acer inoxidable
Inducció total Si
Mango Baquelita
Diàmetre 22 cm