Olla inducció premium 32 CM

Ref: 33833

Preu: 41€

Característiques

La Casserola d’Alumini fos de Gran Gruix amb Base d’Inducció Full Induction és una peça essencial per a la cuina.
Amb el seu cos d’alumini fos de gran gruix i un conjunt de característiques avançades, us permetrà cuinar amb eficàcia i qualitat.

A continuació, us presentem les seves característiques principals:
– Cos d’Alumini fos de Gran Gruix: El cos de la cassola és d’alumini fos de gran gruix, proporcionant durabilitat i excel·lent conductivitat tèrmica.
– Base d’Inducció Full Induction: Amb la seva base d’inducció Full Induction, podeu cuinar de manera eficient en una àmplia gamma de cuines.
– Recobriment Antiadherent Whitford Xylán d’Alta Qualitat.
– Sense PFOA: La cassola disposa d’un recobriment antiadherent Whitford Xylán d’alta qualitat, que és lliure de PFOA, per a una cuina saludable i sense adherència.
– Anses amb Doble Acabat, Baquelita i Silicona: Les anses de la cassola tenen un doble acabat en baquelita i silicona, assegurant una presa còmoda i segura.
– Tapa de vidre Amb Fil de Silicona: La tapa de vidre està recoberta per un fil de silicona que permet veure el procés de cocció mentre manté els sabors i la calor a l’interior.

Aquesta Casserola d’Alumini fos de Gran Gruix amb Base d’Inducció és una peça essencial per a la vostra cuina. Us ajudarà a cuinar amb precisió i eficàcia, i el seu recobriment antiadherent facilitarà la neteja. Aprofiteu la seva qualitat i funcionalitat per a una cuina més rica i variada.

Dades Tècniques

*EAN 8425160338336
Unitat de l’envàs 1
Color Blanc – grafit
Embalatge Caixa Color
Material Alumini fos
Inducció total Si
Capacitat 9,8 L
Ansa Baquelita/silicona
Superfície Antiadherent *whitford *xylán
Pes 2,75 Kg
Altura 140 mm
Diàmetre 320 mm