Paella pedra marbre ecològica 28 CM

Ref: 34228

Preu: 17€

Característiques

Paella d’Alumini Forjat de Gran Gruix.
Aquesta paella d’alumini forjat de gran gruix és una excel·lent incorporació a la vostra cuina. Amb el seu cos d’alumini forjat i un recobriment antiadherent de pedra ecològica, aquesta paella ofereix una cuina de qualitat i amiga de l’entorn.

Aquí teniu les seves característiques principals:
– Cos d’Alumini Forjat de Gran Gruix: El cos de la paella està fabricat amb alumini forjat de gran gruix, proporcionant durabilitat i una excel·lent conductivitat tèrmica.
– Recobriment Antiadherent de Pedra Ecològica: La paella té un recobriment antiadherent de pedra ecològica, que és respectuós amb l’entorn i us permet cuinar sense afegir greixos excessius.
– Compatibilitat amb Tota mena de Cuines, Incloent-hi Inducció: Aquesta paella és apta per a tota mena de cuines, incloent-hi les d’inducció.
– Lliure de PFOA: Està lliure de PFOA, garantint una cuina segura i saludable.
– Fons d’acer Inducció per a Distribució de la Calor Òptima: Fons d’acer d’inducció assegura una distribució uniforme de la calor per a resultats de cocció excepcionals.

Aquesta paella d’alumini forjat és una eina versàtil i respectuosa amb l’entorn per a la vostra cuina. Aprofiteu-ne les característiques per cuinar de manera saludable i amb resultats òptims.

Dades Tècniques

EAN 8425160342289
Unitat de l’envàs 2
Material Alumini forjat