Paella xylan ecològic 28 CM

Ref: 34374

Preu: 17€

Característiques

Paella d’Alumini Forjat de Gran Gruix amb Recobriment Antiadherent de Xylán Ecològic.
Aquesta paella d’alumini forjat de gran gruix és una excel·lent opció per a la vostra cuina. Amb el seu cos d’alumini forjat i un recobriment antiadherent de Xylán ecològic, aquesta paella ofereix una cuina de qualitat i respectuosa amb l’entorn.

A continuació, us presentem les seves característiques principals:

– Cos d’Alumini Forjat de Gran Gruix: El cos de la paella està fabricat amb alumini forjat de gran gruix, proporcionant durabilitat i una excel·lent conductivitat tèrmica.
– Recobriment Antiadherent de Xylán Ecològic: La paella disposa d’un recobriment antiadherent de Xylán ecològic, que us permet cuinar sense afegir greixos excessius i amb consciència ecològica.
– Lliure de PFOA: És lliure de PFOA, garantint una cuina segura i saludable.- Compatibilitat amb Tota mena de Cuines: Aquesta paella és apta per a tota mena de cuines, oferint una gran versatilitat.
– Distribució Òptima de la Calor: La paella assegura una distribució uniforme de la calor per a resultats de cocció excepcionals.

Aquesta paella d’alumini forjat és una eina versàtil i respectuosa amb l’entorn per a la vostra cuina. Aprofiteu-ne les característiques per cuinar de manera saludable i amb resultats òptims.

Dades Tècniques

EAN 8425160343743
Unitat de l’envàs 2
Material Alumini forjat