Planxa de vapor sola ceràmica 2200 W

Ref: 34178

Preu: 18€

Característiques

ChatGPTPer aconseguir un planxat perfecte, la nostra planxa de vapor de 2200 W és la millor opció. Amb un disseny elegant en lila i blanc, ofereix una gran potència i funcions pràctiques per a fer que el teu treball sigui més fàcil i eficient.El selector de temperatura variable et permet adaptar la planxa a diferents tipus de teixits, garantint resultats impecables.
A més, pots utilitzar la funció de vapor o apagar-la segons les teves necessitats. El sistema anti-cal i antigoteig mantindrà la teva planxa lliure de calcàries i evitarà taques en les teves peces de roba.Amb una capacitat de 200 ml en el seu dipòsit d’aigua, la planxa és fàcil i ràpida de recarregar. L’ansa ergonòmica «confort» et proporciona una agafada còmoda per a un ús més fàcil i menys fatigant. El cable d’1,9 m de llarg de 360° llibertat de moviment mentre planxes.La nostra planxa té un caudal de vapor regulable de 0 a 20 g/min i un potent cop de vapor de 100 g/min per a aquelles arrugues més difícils. La seva sola de ceràmica ultra-lliscant i anti-ratllades et permetrà desplaçar la planxa suau i fàcilment sobre la roba sense problemes.
Amb aquesta planxa de vapor, obtindràs resultats professionals sense sortir de casa. És una eina imprescindible per a tenir la roba impecable i ben planxada en tot moment.

Dades Tècniques

*EAN 8425160341787
Unitat de l’envàs 1
Color Lila i blanc.
Embalatge Caixa de Color
Potència 2200 W
Voltatge 230 V
Capacitat Dipòsit 200 ml
Material PC
Sola Ceràmica
Pes 1,5 kg.