Trinxadora elèctrica 1 2 3 Küken 700 W

Ref: 34133

Preu: 28€

Característiques

La trinxadora elèctrica Küken de 700 W de potència és la millor aliada per a la vostra cuina. Amb el seu disseny funcional i prestacions avançades, aquesta trinxadora facilitarà les vostres tasques culinàries. A continuació, us presentem les seves característiques destacades:
– Cossos de Plàstic Amb Acabat en Color Blanc: El cos de la trinxadora està elaborat amb plàstic de qualitat i presenta un elegant acabat en color blanc.
– Trinxadora 1,2,3 de 1 Velocitat: La trinxadora 1,2,3 amb 1 sola velocitat és capaç de picar tot tipus d’aliments amb rapidesa i eficàcia.
– Polsador d’Encendre al Lateral en Color Vermell: El polsador d’encendre, ubicat al lateral i de color vermell, us ofereix un control fàcil i còmode.
– Tapa de Plàstic Transparent: La tapa de plàstic transparent us permet veure el procés de picat mentre assegura la seguretat.
– Peces Desmuntables per a Neteja Senzilla: Les peces de la trinxadora es poden desmuntar amb facilitat, facilitant-ne la neteja.
– Doble Fulla d’Inoxidable: Amb una doble fulla d’acer inoxidable, la trinxadora pot picar i triturar amb gran eficàcia.
– Potes de Goma Antilliscant: Les potes de goma antilliscant mantenen la trinxadora estable i segura durant l’ús.

La trinxadora elèctrica Küken és una opció excel·lent per a la vostra cuina. Us ajudarà a preparar els vostres plats de forma eficient i precisa. Aprofiteu la seva potència i funcionalitat per a una millor experiència culinària.

Dades Tècniques

EAN: 8425160341336
Unitats: 1
Color: Blanco i vermell
Envàs: Caixa de color
Potència: 700 W
Voltatge: 230 V
Material: Plàstic
Base antilliscant: Sí
Velocitats: 1
Desmuntable: Sí
Pes: 1,5 kg
Altura: 150 mm