Trinxadora elèctrica vermella 200 W

Ref: 33617

Preu: 34€

Característiques

La trinxadora elèctrica vermella de 200 W de potència és una eina excepcional per a la vostra cuina. Amb el seu disseny modern i prestacions avançades, aquesta trinxadora us ajudarà a simplificar la vostra tasca culinària. A continuació, us detallem les seves característiques principals:

– Cossos en Plàstic Amb Acabat Vermell Metal·litzat: El seu cos està fabricat amb plàstic de qualitat i compta amb un acabat en vermell metal·litzat, oferint resistència i estil.
– Recipient de vidre d’1,2 Litres: Aquesta trinxadora inclou un recipient de vidre amb una capacitat d’1,2 litres, ideal per a processar una varietat d’aliments.
– Polsador d’Encendre a la Part Superior: Amb el seu polsador d’encendre ubicat convenientment a la part superior, controlareu fàcilment el procés de trinxat.
– Funció Pulse a 1 Velocitat: La trinxadora ofereix una funció «pulse» a una única velocitat per a trinxats precisos.
– Doble Fulla d’Inoxidable: Equipada amb una doble fulla d’acer inoxidable, aquesta trinxadora pot trinxar i triturar diversos ingredients.
– Trinxadora Elèctrica Vermella Amb Tapa de Plàstic: La trinxadora és de color vermell i ve amb una tapa de plàstic a joc.
– Peces Desmuntables per a Fàcil Neteja: Les peces es poden desmuntar amb facilitat per a una neteja senzilla.

Aquesta trinxadora elèctrica vermella és una eina pràctica i eficaç per a la vostra cuina. Us ajudarà a preparar els vostres plats amb rapidesa i precisió. Aprofiteu-ne i doneu un toc modern a la vostra cuina.

Dades Tècniques

EAN 8425160336172
Unitat de l’envàs 1
Color Vermell / Transparent
Embalatge Caixa Color
Potència 200 W
Voltatge 230 V
Capacitat 1,2 Litres.
Grandària Petita
Material Plàstic / Cristall
Velocitats 1
Desmuntable Sí
Pes 1,74 kg