Trinxadora 500 W. Got vidre 2 L

Ref: 36010

Preu: 35€

Característiques

La trinxadora elèctrica amb got de vidre de 500 W de potència és una opció excepcional per a la vostra cuina. Amb el seu disseny elegant i funcionalitat avançada, aquesta trinxadora et facilitarà la tasca de preparar delicioses receptes. A continuació, us presentem les seves característiques principals:
-Cossos de vidre Amb Acabat Superior d’Inoxidable: El seu cos està elaborat amb vidre de gran qualitat i presenta un acabat superior en acer inoxidable, proporcionant durabilitat i estil a la vegada.
-Recipient de vidre de 2 Litres: Aquesta trinxadora ve amb un recipient de vidre d’una capacitat generosa de 2 litres, que us permetrà processar una gran quantitat d’ingredients de cop.
-Polsador d’Encendre a la Part Superior: Amb el seu polsador d’encendre convenientment ubicat a la part superior de la picadora, tindreu un control fàcil i ràpid sobre el procés de picat.
-2 Potències de Picat: La trinxadora ofereix dues opcions de potència per adaptar-se a les vostres necessitats. A més, també compta amb una funció «pulse» amb un sistema 1, 2, 3 per a picats precisos.
-Doble Fulla d’Inoxidable: Equipada amb una doble fulla d’acer inoxidable, aquesta trinxadora pot picar i triturar amb facilitat una àmplia gamma d’aliments.
-Got de vidre endurit: El got de vidre és endurit per garantir la seva durabilitat i seguretat durant l’ús.
-Peces Desmuntables per a Fàcil Neteja: Les peces d’aquesta trinxadora es poden desmuntar amb facilitat, el que facilita la seva neteja després de l’ús.

Aquesta picadora elèctrica amb vas de cristall és una opció versàtil i eficient per a la vostra cuina. Us ajudarà a estalviar temps i esforç mentre prepareu els vostres plats preferits. Aprofiteu les seves característiques avançades i gaudiu d’una experiència de cuina més fàcil i eficaç.

Dades Tècniques

*EAN 8425160360108
Unitat de l’envàs 1
Color *Inox / Vidre
Embalatge Caixa Color
Potència 500 W
Voltatge 230 V
Capacitat 2 Litres.
Grandària Petita
Material Plàstic / Vidre
Velocitats 2
Desmuntable Sí